EXTRA PONUDA

PROZORSKE KLUPČICE (VANJSKE I UNUTARNJE)

U ponudi su klupčice izrađene od 4 vrste materijala:
• LIMENE
• ALUMINIJSKE
• KAMENE (granitne i mramorne)
• PVC unutarnje klupice (bijele ili imitacija drveta)

Limene klupčice:
Napravljene su od pocinčanog lima i mogu biti plastificirane u razne boje. Svojom kvalitetom i izgledom zadovoljavaju potrebe za stanove u stambenim zgradama.

Aluminijske klupčice:
Vrlo kvalitetne klupčice koje svojim izgledom i kvalitetom zadovoljavaju sve potrebe kupaca bilo u kućama ili u zgradama. Mogu biti od sirovog aluminija koji se tada plastificira u bilo koju boju i u bijeloj ili smeđoj boji. Na Vašu kuću ili stan dolaze obložene u najlonsku foliju te su time zaštićene prilikom montaže i zidarskih radova oko prozora. Vrlo su otporne na vremenske utjecaje i za njih se može reći da su najbolji omjer uloženog i dobivenog.

Granitne ili mramorne:
Granitne klupčice se posebno odlikuju čvrstoćom i nemogućnošću upijanja prljavštine u sebe. Svojom raznolikošću boja ukras su brojnim fasadama na kućama i zgradama. Mramorne klupčice koristimo prvenstveno kao unutarnje klupčice ali radi mogućnosti upijanja prljavštine u sebe ne preporučuju se osobama koje vole držati cvijeće na prozorskim klupčicama.

Pvc klupčice:
Koriste se samo kao unutarnje klupice te se kao takve najbolje uklope uz vaš novi PVC prozor. Otporne na lagane ogrebotine, ne upijaju u sebe prljavštinu i otporne su na sunčevu svijetlost koja kroz prozore prodire do njih. Kao i za aluminijske klupčice može se reći da su najbolji omjer uloženog i dobivenog.
• otporne su i postojane na lužine odnosno na sredstva za čišćenje
• odbijaju mrlje i postojane su na vlagu
• postojane su na brisanje te se lako održavaju


Mrežice protiv komaraca i ostalih insekata:

U ljetno vrijeme kao riješenje za obranu od komaraca, muha i drugih insekata nudimo Vam postavljanje komarnika na prozore.
U Ventus montu možete odabrati između fiksnih i rolo komarnika ili vrata i kliznih komarnika. Moguće ih je postavljati i na već postavljenu plastičnu, aluminisku ili drvenu stolariju bilo kojeg proizvođača ili zajedno sa Vašom novom stolarijom.
U fiksnoj izvedbi komarnik se na prozor montira kao zaseban element.
U rolo izvedbi komarnik je na prozor moguće montirati zasebno ili integriran u Vašu novu roletnu kutiju, te se kao takav najljepše uklopi u sami izgled prozora jer se u tom slučaju mrežica nalazi sakrivena iza rolete te je tako zaštićena od sunca što joj naravno produžuje vijek trajanja. Rolo komarnikom se upravlja ručno, podižući i spuštajući klizni dio.
Moguće je postaviti klizni ili komarnik vrata na Vaša balkonska ili ulazna vrata te ih otvarate kao i sva druga vrata.

VENECIJANERI (unutarnje žaluzine):

Venecijaneri su ukras svakog interijera koji Vas pritom čuvaju od sunca i radoznalnih pogleda. Kontroliraju pravac i količinu svijetlosti i predstavljaju idealno riješenje za sve tipove prozora i vrata. Venecijaneri se montiraju u sam okvir prozora ili vrata sa njegove unutrašnje strane. Također se mogu montirati i na krovne prozore. Sastoje se od metalne plastificirane kutije, mehanizma, sajle i palice za zakretanje aluminijskih letvica. Izrađuju se od specijalnog obostrano obojenog aluminija tako da im je rok trajanja neograničen. Namjenjeni su za sve vrste stolarija, bez obzira na materijal od kojega je stolarija napravljena. U ponudi imamo široku paletu boja koju vidite na slici.

VANJSKE ROLETNE KUTIJE

Razlikujemo dva tipa roletnih kutija:

STANDARDNA roletna kutija je ono što se najviše i najčešće koristi kod zasjenjenja prostorija prvenstveno na zgradama koje nisu nikada imale rolete.

PODŽBUKNA roletna kutija koja se prvenstveno koristi na novogradnji, jer svojim oblikom pruža mogućnost elegancije i sklada sa Vašim prozorom i Vašom fasadom.


U vanjske roletne kutije moguće je ugraditi rolo komarnik i elektro motor, tako da one ni po čemu ne zaostaju za klasičnom roletnom kutijom, već se dapače uz određene detalje prilikom dogovora za izradu stolarije za Vašu kuću može koristiti za nisko energetske objekte.

Vanjskim roletama bi trebalo svakako pružiti priliku u izradi Vašeg novog doma!