PVC

Njemačka tvrtka VEKA je najveći proizvođač PVC profila za prozore u svijetu što se tiče količine i kvalitete. U proizvodnju su uvedeni najnoviji trendovi i najmodernije tehnologije. Korištenje proizvoda tvrtke VEKA, Ventus mont-u omogućuje da proizvodi prednjače kvalitetom na tržištu regije. VEKA ponosni je vlasnik certifikata DIN EN ISO 9001:2000.

Visoki ekološki standardi postavljeni su već u proizvodnom procesu proizvođača Veka, u kojem se koriste najkvalitetnije sirovine i materijali koji omogućuju da prozori i vrata čuvaju Vaš dom te jamče dugogodišnje korištenje istih s nepromijenjenim svojstvima.

Proizvođač profila VEKA raspolaže sa nizom profila koji se razlikuju svojim oblikom, tako da i najzahtjevniji kupci mogu odabrati oku ugodan profil koji se po kvaliteti nimalo ne razlikuju jedan od drugog.

Prilikom zamjene stolarije u stanovima ili kućama naši se kupci odlučuju za profil Softline, koji je po cijeni povoljniji od profila Swingline. Navedeni profili svojim linijama krase prostor iznutra i izvana te svojim performansama stvaraju ugodnu klimu ljeti i zimi. Po želji kupca u navedene profile (Softline, Swingline) može se staviti osim dvostrukog i trostruko staklo debljine do 36 mm te na taj način znatno poboljšati zvučnu i toplinsku izolaciju.

Možete odabrati i profil Softline 82 prvenstveno namijenjene pasivnim objektima u koje se standardno ugrađuju trostruka stakla do 52 mm debljine te takav profil naravno možete koristiti i kod zamjene stolarije na vašem stanu, kući ili vikendici te znatno poboljšati kvalitetu življenja i smanjiti troškove grijanja zimi ili hlađenja ljeti.

Svaki od dolje prikazanih elemenata možete birati u raznim kombinacijama boja i drvo dekora, bilo da je boja samo izvana ili obostrano ili kombinacija različitih boja.
  • PVC vrata i prozori Swingline
  • PVC vrata i prozori Softline 70 AD
  • PVC vrata i prozori Softline 82
  • PVC vrata i prozori Grilje
  • PVC vrata i prozori Rolete